Hvilken skitype er du?
Kondomdressen

Du går ikke langrenn, du trener. Og du trener for å best! For å ha minst mulig luftmotstand er alt du har på deg tettsittende, derfor er kondomdress et must. I drikkebeltet har du kun med det mest nødvendige som skismøring og et ekstra par hansker.

Se video av din profil og les mer om langrennstypene her

Birkebeiner'n

Teknikk, teknikk, teknikk! Du går langrenn for å trene og har klare mål for sesongen, som Marcialonga eller Birken. Du liker å konkurrere, med deg selv og/eller kolleger, derfor går du gladelig til innkjøp av det nyeste og feteste utstyret på Oslo Sportslager.

Se video av din profil og les mer om langrennstypene her

Swix-dressen

Den typiske Swixdressen er lettest å finne mellom Sognsvann og Ullevålseter. Du har kanskje fått Fischer Superlight, eller Madshus Birkerbeiner-skipakka til jul? Du går for å trene, men ikke så ofte som du ønsker. Likevel er du ekstremt fornøyd etter en mil på ski en helt vanlig tirsdagskveld. Du sjekker gjerne inn på skistua via Facebook og kaster deg velfortjent på sofaen når du kommer hjem.

Se video av din profil og les mer om langrennstypene her

Old School

Du er genuint interessert i langrenn, men har ikke kastet deg på den nye langrennsbølgen med super-ditt og swix-datt. Nikkers og anorakk duger mer enn nok og du går like mye for naturopplevelsen som for å holde deg i form. Har gjerne nøtter og en liten sjokolade på innerlommen, da kan du gå i mange, mange timer innover i skogen.

Se video av din profil og les mer om langrennstypene her

Ut på tur

Her er det null stress! Appelsin og kakao i sekken, du tar på deg det du har i vinterskuffen, om det er snowboardbukse eller pappas gamle mariusgenser. Her går vi for kosen og den gode samtalen i løypa! Til stor irritasjon for Birkebeinern, som stadig må ut av sporet for å passere deg og turparneren din.

Se video av din profil og les mer om langrennstypene her

Nybegynneren

- Er det langt igjen nå? Du er turisten eller innflytteren i jeans og alt for varm boblejakke som du har lånt av en venn. Dette gjør du for å prøve å forstå den norske folkesjelen, uten å nødvendigvis finne svaret. Din største opptur er når du fikser å gå fiskeben. Største nedtur er prisen på kanelbollene på Tryvann.

Se din videoprofil og les mer om langrennstypene her

Statistikk  |  Ta testen